Изпепеляваща любовна история в премиерния сериал "Борбата на Пола" » YEP.bg

Изпепеляваща любовна история в премиерния сериал "Борбата на Пола"

Публикувано от YEP.bg на 4 August 2017 | 0 Коментари

Източник: Илиана Найденова

Етикети: , , , , ,

Една изпепеляваща любовна история разказва премиерният колумбийски сериал "Борбата на Пола" от 4 август – всеки делничен ден от 13.30 ч. по DIEMA FAMILY. Това е дръзката любов между Пола и Алехо, на които съдбата отрежда да са във враждуващите страни, когато Америка извоюва независимостта си от Испания.

 

Пола и Алехо се обичат страстно, но любовта им изглежда невъзможна заради абсурдите на войната. Каролина Рамирес изпълнява ролята на Поликарпа Салавариета "Ла Пола", а Емануел Еспарса е в ролята на Алехо Сабарен Рамос. Двамата актьори пресъздават великолепно любовната история в премиерното заглавие.

Пола е красива и горда, тя е родена героиня, която обстоятелствата превръщат в лидер на патриотите. Нейната страст и всеотдайност привличат Алехо, който на свой ред отлично знае, че връзката му с една местиса е осъдима и неправилна. Освен това той вече е сгоден за жена с неговия социален статус. Но след като спасява живота на Пола, съдбата ги провокира да загърбят различията и да се борят за любовта. Дали историята между Пола и Алехо ще има щастлив край?

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments