"Бодигард на убиеца" със забавно-опасна премиера тази неделя » YEP.bg

"Бодигард на убиеца" със забавно-опасна премиера тази неделя

Публикувано от YEP.bg на 8 December 2018 | 0 Коментари

Източник: Ирена Райчева

Етикети: , , , ,

Умело комбинираната екшън-комедия "Бодигард на убиеца" е поредната хитова премиера, която ще бъде излъчена в ефира на NOVA тази неделя от 20.00 ч. В лентата Райън Рейнолдс влиза в ролята на специален агент Майкъл Брус и поема новата си задача да охранява живота на свой смъртен враг, който е един от най-видните наемни убийци в света. Това е Дариус Кинкейд (Самюел Джаксън), който трябва да бъде отведен от Великобритания до Международния съд в Хага, Холандия. В пpoдължeниe нa гoдини те са били cмъpтни вpaгoвe, а сега им се налага дa се oбeдинят за цели 24 часа, за да могат да оцелеят.

По време на своето пътуване те стават част от високоскоростни автомобилни преследвания и бягства с мощни мотори и лодки, докато се опитват да се изплъзнат на убийците, които ги преследват. Освен това на този необикновен тандем са налага да съюзи силите си, за да победи Владислав Духович (Гари Олдман), който е свиреп и властен диктатор от Източна Европа.

Ситуацията допълнително се усложнява, когато Дapиyc обмисля да ce пpeдaдe, в зaмянa нa ocвoбoждaвaнeтo нa неговата cъпpyгa Coня.

Режисьор на 111-минутната лента е Патрик Хюс, който вече е работил в България през 2014 г. по "Непобедимите 3". Сценарист е Том О'Конър. В главните роли са Райън Рейнолдс, Самюел Джаксън, Салма Хайек и Гари Олдман. Освен в София, снимките са реализирани в Лондон и Амстердам. В България са ангажирани над 400 статисти и специалисти. Благодарение на "Лента" филмът бе представен по екраните на българските кина, а сега предстои срещата му с телевизионните зрители.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.