Авторка разкрива мръсните тайни на БГ хайлайфа, папараци изловиха Мария Илиева с половинката й » YEP.bg

Авторка разкрива мръсните тайни на БГ хайлайфа, папараци изловиха Мария Илиева с половинката й

Публикувано от YEP.bg на 31 October 2013 | 0 Коментари

Източник: Христина Христова, TV7

Етикети: , , , , , ,

Снимка: TV7

Мистерията е разгадана и феновете на “Поверително от NL” първи ще разберат кой е мъжът, пленил сърцето на Мария Илиева, съобщи Христина Христова от TV7. Илиева, известна с изключителната си дискретност по отношение на личния си живот, умело пази своите връзки от медии и неприятели, но така и не успя да скрие любовта си от папараците на най-обсъждания телевизионен таблоид.

Легендарния музикант Том Джоунс е поредната световна звезда, която не успя да се спаси от папараците на Николета, които плътно го следваха, по време на престоя му в България. Къде и с кого прекара времето си тук световно известният музикант, ще разберете само от “Поверително от NL”.

И още: колко струва една корица на еротично списание? Къде се крият футболистите с любовниците си? Отговори на тези и много други скандални въпроси ще даде авторът на поредицата „Дневниците на една курва“ - Калина Паскалева, която проговаря за първи път единствено пред  „Поверително от NL“, за да разкрие сензационни подробности от нощния живот на София. Има ли насилие и жестокост в българския хайлайф? Калина без притеснение говори за мутренски купони, властни мъже и красиви девойки, които не знаят къде са попаднали и какво ще им струва това.  Наркотици? Аборти? Престъпления? Да, има от всичко това.

Поверително от NL, събота, 2 ноември, 22:00, TV7  Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments