Нова съквартирантка заформя любовен триъгълник в „Апартамент 404“ » YEP.bg

Нова съквартирантка заформя любовен триъгълник в „Апартамент 404“

Публикувано от YEP.bg на 4 October 2017 | 0 Коментари

Източник: Дебора Апостолова

Етикети: , , , , ,

Нова съквартирантка прекрачва прага на „Апартамент 404“, а това ще предизвика сериозни сърдечни проблеми на някои от обитателите в къщата, които няма да са свързани с посещение при кардиолог. Любовта влиза в квартирата, когато стартира и новият сезон на уеб тийн комедията във Vbox7.

 

Коя е тайнствената съквартирантка, която ще разпали чувствата в „Апартамент 404“? След като Лили и Антон напускат квартирата, съквартирантите започват да издирват нови обитатели на къщата, с които да делят разходите си за наем. Докато Велко и Стоян се чудят какво да измислят, Ванеса веднага успява да намери решение. Красавицата вкарва в апартамента своята колежка от университета Бети, в чиято роля ще видим певицата Ева Георгиева – EVA. Феновете отдавна очакваха появата на Бети в „Апартамент 404“. Тя е доста добре позната на онлайн аудиторията от ролята й в пародийната поредица #KIFLA.

Още с влизането на Бети в квартирата, Велко веднага бива запленен от нея. Оказва се обаче, че не само той има апетити към миньончето и това ще създаде сериозни проблеми за Велко. В битка за сърцето на Бети се впуска и хазяинът Живко, който е решен на всичко, за да докаже своята любов.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments