СКЪПИ НАСЛЕДНИЦИ - Ани може да се бори за милионите на бай Дочо » YEP.bg

СКЪПИ НАСЛЕДНИЦИ - Ани може да се бори за милионите на бай Дочо

Публикувано от YEP.bg на 5 February 2018 | 0 Коментари

Източник: H2H Communications

Етикети: , , , , ,

От предстоящите епизоди на „Скъпи наследници“ тази седмица зрителите на bTV ще разберат, че Ани (Лорина Камбурова) е тайнственият наследник, който може да се бори за милионите на бай Дочо. След като сестра й Снежи (Искра Донова) споделя дълго пазената си тайна с Борис (Орлин Павлов), той я съветва да каже всичко и на годеницата му. Дали обаче кръчмарката ще послуша съвета му и ще й признае, че Станислав (Петко Венелинов) й е братовчед?

 

Междувременно Ани не може да се отърве от плейбоя, който е твърдо решен да направи всичко възможно, за да я има до себе си - дори да зареже наследството. Крайните му действия обаче ще изплашат младото момиче и то ще потърси помощ от Любо (Дарин Ангелов). Полицаят на Бели Вит самоинициативно ще се заеме със задачата да сплаши самонадеяния софиянец, а отмъщението му ще доведе до куп неприятности за част от останалите му съграждани. Оказва се, че рицарството му е породено от тайни любовни чувства. Кой обаче ще ги разкрие - ще стане ясно тази седмица, в новите епизоди на „Скъпи наследници“.

След като става жертва на заговор, Катя (Даяна Ханджиева) ще се окаже в центъра и на друга неочаквана ситуация. Бившето й гадже Румен (Любо Ковачев) ще се появи не само в дома й в Бели Вит, но и ще падне на колене пред нея с пръстен в ръка. Предложението за брак ли е това, за което лекарката мечтае и то ще й даде ли по-голяма яснота какви чувства изпитва към Румен и към Борис?

След множество съвети пък Борис се среща с баба Злата (Цветана Манева), която ще се опита да му помогне да се справи с проблемите си.

Докато замислят поредните удари срещу Дочеви, Косьо (Георги Кадурин) и Иван (Вальо Танев) се изправят и срещу местния си враг Цветан (Васил Калановски). След като разкриват, че той следи цялото село с камери, членовете на селското сдружение единодушно го изключват от него. Междувременно Иван е сред избраните да участват в популярна тв игра, която може да го направи милионер. Как ще разпредели парите и кой му става агент - разберете от новите епизоди на „Скъпи наследници“.

Макар че се опитва да се справи с проблема си с хазарта, Васко (Антоний Аргиров) не устоява на изкушението за пореден път да залага. Първоначалният му късмет обаче ще го вкара в сериозен проблем, който ще му докара не само посинено око, но и заплаха за отнемането на живота му. Кой ще му помогне да си изплати дълга от 7 000 лева, който трябва да предаде само за три дни?

Диди (София Бобчева) сериозно се е заела с ролята си на кума на Ани. Освен че има за задача да напише речта на Любо, тя е измислила и изключително оригинален подарък за бъдещите младоженци. За свой помощник тя ще хване Ленин (Филип Аврамов), който ще прекара часове наред, за да изпълнява прищявките й. Е, действията му си имат и съответната цена - часовете труд се заплащат в бири.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments