Актрисата Диляна Попова: Обожавам класическия балет » YEP.bg

Актрисата Диляна Попова: Обожавам класическия балет

Публикувано от YEP.bg на 3 May 2018 | 0 Коментари

Източник: MOKO solution

Етикети: , , , ,

Чаровната актриса и модел Диляна Попова е възобновила любимите си занимания по балет. Пред Гала в „На кафе“ красивата брюнетка призна, че поводът да се върне към голямата си детска страст е ролята й в най-големия мюзикъл, правен някога у нас - ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ. В спектакъла, който е с две нови дати - 23 октомври в София и 25 октомври в Пловдив, Попова влиза в образа на стеснителната телефонистка от крайморското градче, която попада в плен на чара на един от емблематичните музиканти на групата – Филип.

„Обожавам класическия балет. Като 5-годишна ходих цяла година. Имах учителка, която обаче замина за Италия и се наложи да прекъсна“ – споделя харизматичният модел. „И сега благодарение на мюзикъла Оркестър без име отново се запалих да ходя на балет. Там се запознах и с Петя Колева – изключителна класическа балерина, която има същото име като моята предишна учителка и бях толкова вдъхновена“ – признава с усмивка Диляна.  

В ярко комедийния спектакъл тя успешно си партнира с друго прочуто име от родната сцена – Станимир Гъмов. Двамата пресъздават горещата любовна сцена от знаменитата филмова класика, в която образът на Гъмов – Филип, заспива преди да се е случило, каквото и да било.

Компания на Гъмов и Диляна Попова в притегателно-вълнуващия и високотехнологичен мюзикъл им правят едни от най-големите имена на родната сцена: Мария Илиева (Ваня), Николай Урумов (Другаря Миташки), Румен Угрински (Гошето), Стефан Щерев (Велко) и със специалното участие на великия Георги Мамалев и Катерина Евро.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments