Нора Караиванова и Бисер Иванов реализираха 4-ти съвместен проект » YEP.bg

Нора Караиванова и Бисер Иванов реализираха 4-ти съвместен проект

Публикувано от YEP.bg на 27 March 2013 | 0 Коментари

Източник: Светла Русева, ABA / SME

Етикети: , , , , , ,

Снимка: ABA / SME 

„Кой си Ти” е 4-и съвместен проект на характерната изпълнителка Нора Караиванова и Бисер Иванов – китарист, композитор и аранжьор. „Кой си Ти” е по музиката  и аранжимент на Бисер Иванов, текстът е на Нора Караиванова. Песента е с китарно звучене. Другите съвместни проекти на твоческия тандем са: “It’s not right”, „Накъде”, „Търсиш ли ме”.  Двамата записват нови песни за предстоящия дебютен албум на Нора.

Дипломиран магистрат "Поп и джаз пеене" в Националната музикална академия “Панчо Владигеров” от класа на доцент Алис Боварян, Нора Караиванова е и гост изпълнител в мюзикъла „Зоро” / музика Джипси Кинг и Джон Камерън/ на сцената на Музикалния театър. Тя играе  циганката Ширин от трупата, като ролята и е основно певческа.

От 2004 година до момента Нора има над 20 участия и награди от престижни  международни и национални конкурси и фестивали. На българската  аудитория е позната с блестящото си представяне и 2- рото място  във втория сезон на тв формата  „Мюзик айдъл „2008 . 2008 година Нора Караиванова е удостоена с годишна награда за принос в културата с Решение № 148 от Протокол № 13 от 22 май 2008 година на Общински съвет Горна Оряховица – роден град на изпълнителката.

 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments