30 ГОДИНИ ОТ „ЗАВРЪЩАНЕТО НА ДЖЕДАИТЕ” – Боба Фет: В България имате едни от най-добрите вина » YEP.bg

30 ГОДИНИ ОТ „ЗАВРЪЩАНЕТО НА ДЖЕДАИТЕ” – Боба Фет: В България имате едни от най-добрите вина

Публикувано от YEP.bg на 6 June 2013 | 0 Коментари

Източник: ICreative

Етикети: , , , , , ,

Снимка: ICreative

По повод 30 години от “Star Wars: Episode VI Return Of The Jedi” българските фенове на филма правят парти с много награди, тематични атракции и изненади, съобщават от ICreative. Партито, наречено “May The Rock Be With You!” („Нека рокът бъде с теб”) ще е в рок стилистика и се организира на 10.06. в рок бар Rock IT. Там ще бъдат излъчени и прочетени специални приветствия от изпълнителя на ролята на Боба Фет – Jeremy Bulloch и трибют певеца и актьор от Сан Диего Jedi Elvis (Джедай Елвис).

В свое писмо до фен на Федерация Междузвездни войни България Bulloch пише: „Пожелавам успех на вашето парти по повод 30 годишнината от серията!Моят син ми сподели, че България е много красива страна, още когато я посети преди няколко години. И разбира се - че имате едни от най-добрите вина – така че пийте една чаша и за мен. Надявам се да имам възможността да посетя България в не толкова далечно бъдеще.” Jeremy хвали още много и Димитър Бербатов.

Купонът “May The Rock Be With You!” обещава още междузвездна битка на рок кавъри на музика от сагата и вдъхновени от STAR WARS парчета на Metallica, Nightwish, Bad Religion, Rage Against The Machine и мн.др. Ще има и  атрактивни награди с томбола, като оригинален шлем на Боба Фет, колекционерски DVD-та, колекционерски часовник, тениски и мн.др.

 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments