100 Кила: Това, че нямаш не трябва да ти пречи да бъдеш » YEP.bg

100 Кила: Това, че нямаш не трябва да ти пречи да бъдеш

Публикувано от YEP.bg на 6 June 2016 | 0 Коментари

Източник: OT-DO consult

Етикети: , , , , ,

След близо три месеца, 12 бизнес предизвикателства и около 200 000 лв. събрани за благотворителност, първият сезон на „Звездни стажанти” в България си има победител – Явор Янакиев 100 Кила.

 

Рапърът успя да се открои почти мигновено в „Отборът”. Той стана първият проджект мениджър и доведе отбора на мъжете до безпрецедентна първа победа. Успя да събере повече от 20 000 лв. за своята благотворителна кауза, а след големия финал тази сума нарасна почти тройно. Идеите на Явор винаги бяха най-креативните и още от самото начало той си спечели симпатията на Боса, който продължи да следи стриктно всяко негово представяне.

На финала на „Звездни стажанти” 100 Кила призна, че неговата благотворителна кауза е възстановяване на детския летен лагер в Аспарухово, но по-голямата му лична мисия е била да покаже на хората без възможности, че „това, че нямаш не трябва да ти пречи да бъдеш”. Явор успя да спечели и сърцата на зрителите с личната си история за трудна съдба и големия успех, който е постигнал съвсем сам.

На финала Явор се изправи срещу Марта Вачкова. Актрисата се представи блестящо и също събра огромна сума за своята кауза – Ателие „Прегърни ме” – мястото, където млади хора, лишени от родителска грижа, се запознават с изкуството.

Благотворителният търг на двамата финалисти премина с огромен успех. За по-малко от три часа те успяха да съберат 65 240 лв. за своите благотворителни каузи и накараха Шарлопов да бъде горд, че именно тях е избрал за най-добрите стажанти за сезона. Самият Бос призна, че благодарение на успехите, които постигнаха в състезанието, и двамата вече са победители.

За своя първи сезон „Звездни стажанти” помогна на осем благотворителни каузи, а общата сума, която стажантите успяха да съберат за благотворителност, е 191 402 лв.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments